Halit Uygur Anaokulu

Vizyon: Okulumuzda Eğitim - Öğretim görmeyi, tüm öğrencileri için ayrıcalık haline dönüştürmek, mutlu ve sağlıklı bireyler yetiştiren, Toplam Kalite Yönetimi anlayışını kurum kültürü olarak benimsemiş, tüm paydaşlarıyla uyumlu bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler, birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki… Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki… Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Var olan imkanlarımız ile inanarak ve çalışarak bu hedefimize varmak için bugüne kadar çaba gösterdik ve bundan sonra da çabalarımıza devam edeceğiz.

Başarılar:

Saatler: 08:30/12:30 ve 13:15/17:15
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://halituyguranaokulu.meb.k12.tr

Adres - SULTAN MURAT MAH. EMSAL SK. HALiT UYGUR iLKOKULU BLOK NO 7 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

Ulaşım METROBÜS,MİNİBÜS,OTOBÜS